Hvorfor kontrollerer I min betaling?

Nogle gange støder vi på uregelmæssigheder relateret til den anvendte betalingsmetode. Hvis dette er tilfældet, kontrollerer vi ordren for at forhindre svindel og sikre vores kunders sikkerhed.

Hvad skal jeg gøre?

Du behøver ikke gøre noget. Vi har bare brug for lidt tid til at bekræfte din betaling. Du modtager din kode, når din betaling er bekræftet. Dette sker normalt inden for 1 hverdag. Hvis vi ikke kan bekræfte din betaling, kontakter vi dig med yderligere instruktioner.

Vi takker dig for din forståelse af denne sikkerhedsprocedure.