Min betalning misslyckades. Vad händer nu?

Ibland accepteras inte betalningar. Använd en annan betalningsmetod eller prova att beställa från en annan webbläsare/enhet. Att ta bort dina kakor kan också vara till hjälp.

Reserverade pengar?
Om ditt kontoutdrag visar att din betalning fortfarande är reserverad betyder det att din bank ännu inte har behandlat annulleringen. Innan den har gjort det är beloppet reserverat på ditt bankkonto men förblir ditt. Efter en misslyckad betalning annullerar vi automatiskt betalningen och pengarna finns kvar på ditt konto. Hur snabbt banken släpper pengarna beror dock på din bank. Vi kan inte påverka den här processen. Om reservationen inte släpps inom 5 arbetsdagar rekommenderar vi att du kontaktar din bank eller kreditkortsleverantör.