Kan jag få en faktura på min beställning?

Vi skickar en orderbekräftelse till e-postadressen som du angav när du lade din beställning. Tyvärr är vårt system inte programmerat för att tillhandahålla fakturor. Direkta omladdningar och omladdningskoder är undantagna från moms och skatter (men vanligtvis tillämpas konsumtionsskatt), så om du är företagskund behöver du inte bekymra dig om det. All viktig information om din beställning finns i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen. Kan du inte hitta orderbekräftelsen? Hör av dig till oss så att vi kan skicka den till dig på nytt.