Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvor lang tid tager det før jeg kan bruge min nye taletid?

Det kan tage op til 15 minutter, før din taletid er uploadet til din telefon.

Længere end 15 minutter

Har du stadig ikke modtaget din forudbetalte kredit? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig!


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvor lang tid tager det før jeg kan bruge min nye taletid?

Det kan tage op til 15 minutter, før din taletid er uploadet til din telefon.

Længere end 15 minutter

Har du stadig ikke modtaget din forudbetalte kredit? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig!


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.