Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan tjekker jeg min telefonsaldo?

Hver udbyder har sin egen måde man kan tjekke sin resterende taletid på. Tjek instruktionerne, som vi sendte til din e-mail sammen med din kode. Du kan også søge efter disse instruktioner på din telefonudbyders hjemmeside.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvordan tjekker jeg min telefonsaldo?

Hver udbyder har sin egen måde man kan tjekke sin resterende taletid på. Tjek instruktionerne, som vi sendte til din e-mail sammen med din kode. Du kan også søge efter disse instruktioner på din telefonudbyders hjemmeside.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.