Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Min kode er allerede blevet brugt

Når du indløser en kode og får besked om, at koden allerede er brugt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam. Sørg for at medtage følgende oplysninger:

- Den e-mailadresse, du angav, da du bestilte din kode.
- Den kode, du købte.
- Dato og tidspunkt for anvendelsen.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Min kode er allerede blevet brugt

Når du indløser en kode og får besked om, at koden allerede er brugt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam. Sørg for at medtage følgende oplysninger:

- Den e-mailadresse, du angav, da du bestilte din kode.
- Den kode, du købte.
- Dato og tidspunkt for anvendelsen.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.