Jag kan se ändringar som jag inte har godkänt

Ser du ändringar på ditt bankkonto som du inte har godkänt? Misstänker du att någon använder dina betalningsuppgifter utan din tillåtelse? Ser ändringarna ut att komma från oss? Kontakta i så fall kundtjänst omedelbart. Vi tar bedrägerier, identitetsstöld och annan obehörig åtkomst på stort allvar. Vi kan stänga kontot omedelbart och på din begäran, även spärra ytterligare ändringar av ditt kreditkort eller Paypal-konto.

Begäranden om ytterligare information för åtalsändamål måste göras till polisen.