Vi är ledsna att du lämnar oss!
Om du vill radera ditt konto i Recharge.com-appen och tillhörande data, följ stegen nedan.
Från appen:
1. Öppna mobilappen Recharge.com.
2. Logga in på ditt konto.
3. Öppna menyn Profil och välj Kontouppgifter.
4. Välj Radera konto.
5. Läs informationen noggrant och följ anvisningarna på skärmen för att bekräfta din begäran.
När du har bekräftat kommer ditt konto och tillhörande data att schemaläggas för radering. Observera att behandlingen kan ta lite tid.
Om du inte kan radera ditt konto via appen:
Kontakta Recharge.coms kundsupport via vårt hjälpcenter. För att hjälpa oss att behandla din begäran, ange följande information:
* Den e-postadress som användes för att lägga din beställning/dina beställningar
* Eventuella andra e-postadresser du kan ha använt, eftersom konton är kopplade till e-postadresser
* Ditt senaste ordernummer
* Den betalningsmetod som användes
Viktig information:
Innan du skickar in din begäran bör du noggrant läsa igenom alla villkor som gäller för borttagning av konto och radering av data. Om du tar bort ditt konto förlorar du tillgången till din orderhistorik och annan relaterad information.
Vissa uppgifter kan behöva sparas av juridiska eller regleringsmässiga skäl även efter att ditt konto har tagits bort. Se Recharge.com:s integritetspolicy för mer information.
Borttagning av konto är i regel oåterkallelig. Se till att du har sparat all information du kan behöva innan du fortsätter.