Umiddelbar digital levering
Tillit fra millioner av kunder
Trygg og sikker betaling

Hva trenger du hjelp til?

Hvordan kan jeg slette kontoen min?

Vi er lei oss for at du vil avslutte kontoen din!

Hvis du ønsker å slette kontoen din i Recharge.com-mobilappen og tilhørende data, følger du trinnene nedenfor.

Fra appen:

1. Åpne Recharge.com-appen.
2. Logg inn på kontoen din.
3. Åpne Profil-menyen og velg Kontoinformasjon.
4. Velg Slett konto.
5. Les informasjonen nøye og følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte forespørselen din.

Når du har bekreftet, vil kontoen din og tilhørende data bli satt opp for sletting. Vær oppmerksom på at behandlingen kan ta litt tid.
 

Hvis du ikke kan slette kontoen din via appen:

Ta kontakt med Recharge.coms kundestøtte via vårt hjelpesenter. For å hjelpe oss med å behandle forespørselen din, oppgi følgende informasjon:

* E-postadressen du brukte til å legge inn bestillingen(e)
* Eventuelle andre e-postadresser du har brukt, siden kontoer er knyttet til e-postadresser
* Ditt siste bestillingsnummer
* Betalingsmåten som ble brukt
 

Viktig informasjon:

Før du sender inn forespørselen, må du nøye gjennomgå vilkårene og betingelsene knyttet til sletting av konto og fjerning av data. Å slette kontoen din betyr at du mister tilgangen til bestillingshistorikken din og annen tilknyttet informasjon.

Visse data må kanskje oppbevares av juridiske eller regulatoriske årsaker etter at kontoen din er slettet. Se Recharge.coms personvernerklæring for mer informasjon.

Sletting av konto er vanligvis irreversibel. Sørg for at du har lagret all informasjon du måtte trenge før du fortsetter.
 


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi er alltid der for å hjelpe. Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.

Hvordan kan jeg slette kontoen min?

Vi er lei oss for at du vil avslutte kontoen din!

Hvis du ønsker å slette kontoen din i Recharge.com-mobilappen og tilhørende data, følger du trinnene nedenfor.

Fra appen:

1. Åpne Recharge.com-appen.
2. Logg inn på kontoen din.
3. Åpne Profil-menyen og velg Kontoinformasjon.
4. Velg Slett konto.
5. Les informasjonen nøye og følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte forespørselen din.

Når du har bekreftet, vil kontoen din og tilhørende data bli satt opp for sletting. Vær oppmerksom på at behandlingen kan ta litt tid.
 

Hvis du ikke kan slette kontoen din via appen:

Ta kontakt med Recharge.coms kundestøtte via vårt hjelpesenter. For å hjelpe oss med å behandle forespørselen din, oppgi følgende informasjon:

* E-postadressen du brukte til å legge inn bestillingen(e)
* Eventuelle andre e-postadresser du har brukt, siden kontoer er knyttet til e-postadresser
* Ditt siste bestillingsnummer
* Betalingsmåten som ble brukt
 

Viktig informasjon:

Før du sender inn forespørselen, må du nøye gjennomgå vilkårene og betingelsene knyttet til sletting av konto og fjerning av data. Å slette kontoen din betyr at du mister tilgangen til bestillingshistorikken din og annen tilknyttet informasjon.

Visse data må kanskje oppbevares av juridiske eller regulatoriske årsaker etter at kontoen din er slettet. Se Recharge.coms personvernerklæring for mer informasjon.

Sletting av konto er vanligvis irreversibel. Sørg for at du har lagret all informasjon du måtte trenge før du fortsetter.
 


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi er alltid der for å hjelpe. Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.