Λυπούμαστε που μας αφήνετε!
Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Recharge.com για κινητά και τα σχετικά δεδομένα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
Από την εφαρμογή:
1. Ανοίξτε την εφαρμογή Recharge.com για κινητά.
2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
3. Ανοίξτε το μενού «Προφίλ» και επιλέξτε «Λεπτομέρειες λογαριασμού».
4. Επιλέξτε «Διαγραφή λογαριασμού».
5. Διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε το αίτημά σας.
Μόλις επιβεβαιωθεί, ο λογαριασμός σας και τα σχετικά δεδομένα θα προγραμματιστούν για διαγραφή. Λάβετε υπόψη ότι η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο.
Εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής:
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Recharge.com μέσω του Κέντρου Βοήθειας. Για να μας βοηθήσετε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας, παρακαλούμε να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες:
* Τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για την υποβολή της/των παραγγελίας/παραγγελιών σας
* Τυχόν άλλες διευθύνσεις email που ενδέχεται να έχετε χρησιμοποιήσει, καθώς οι λογαριασμοί συνδέονται με διευθύνσεις email
* Τον αριθμό της πιο πρόσφατης παραγγελίας σας
* Τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε
Σημαντικές πληροφορίες:
Πριν υποβάλετε το αίτημά σας, διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που αφορούν τη διαγραφή λογαριασμού και την κατάργηση δεδομένων. Η διαγραφή του λογαριασμού σας σημαίνει ότι θα χάσετε την πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών σας και σε άλλες σχετικές πληροφορίες.
Ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να πρέπει να διατηρηθούν για νομικούς ή κανονιστικούς σκοπούς μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Recharge.com για περισσότερες πληροφορίες.
Η διαγραφή λογαριασμού είναι γενικά μη αναστρέψιμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τυχόν πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε πριν προχωρήσετε.