Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad er jeres telefonnummer?

Vi tilbyder i øjeblikket kun kundeservice via e-mail. Du kan [kontakte os](link) her. Vi svarer normalt inden for 1 hverdag og ofte meget hurtigere. [Hvis vi har meget travlt, skriver vi det på hjælpesiden.]


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvad er jeres telefonnummer?

Vi tilbyder i øjeblikket kun kundeservice via e-mail. Du kan [kontakte os](link) her. Vi svarer normalt inden for 1 hverdag og ofte meget hurtigere. [Hvis vi har meget travlt, skriver vi det på hjælpesiden.]


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.