Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan kan jeg slette min konto?

Vi er kede af, at du forlader os!

Hvis du ønsker at slette din Recharge.com-mobilapp-konto og de tilknyttede data, skal du følge nedenstående trin.

Fra appen:

1. Åbn Recharge.com-mobilappen.
2. Log ind på din konto.
3. Åbn menuen Profil, og vælg Kontooplysninger.
4. Vælg Slet konto.
5. Læs oplysningerne omhyggeligt, og følg instruktionerne på skærmen for at bekræfte din anmodning.

Når du har bekræftet, vil din konto og tilknyttede data blive sat til sletning. Bemærk, at behandlingen kan tage noget tid.
 

Hvis du ikke kan slette din konto via appen:

Kontakt venligst Recharge.coms kundesupport via vores Hjælpecenter. For at hjælpe os med at behandle din anmodning bedes du oplyse følgende:

* Den e-mailadresse, der blev brugt til at afgive din/dine ordre(r)
* Eventuelle andre e-mailadresser, du måtte have brugt, da konti er knyttet til e-mailadresser
* Dit seneste ordrenummer
* Den anvendte betalingsmetode
 

Vigtig information:

Inden du indsender din anmodning, skal du nøje gennemgå alle vilkår og betingelser vedrørende sletning af konto og fjernelse af data. Sletning af din konto betyder, at du mister adgangen til din ordrehistorik og andre tilknyttede oplysninger.

Visse data skal muligvis opbevares af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager, efter at din konto er slettet. Se Recharge.coms privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Sletning af konto er generelt irreversibel. Sørg for, at du har gemt alle oplysninger, du måtte have brug for, inden du fortsætter.


Translated with DeepL.com (free version)


Var denne artikel en hjælp?
Vil du kontakte os?
Vi er altid klar til at hjælpe. Send os en besked, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Hvordan kan jeg slette min konto?

Vi er kede af, at du forlader os!

Hvis du ønsker at slette din Recharge.com-mobilapp-konto og de tilknyttede data, skal du følge nedenstående trin.

Fra appen:

1. Åbn Recharge.com-mobilappen.
2. Log ind på din konto.
3. Åbn menuen Profil, og vælg Kontooplysninger.
4. Vælg Slet konto.
5. Læs oplysningerne omhyggeligt, og følg instruktionerne på skærmen for at bekræfte din anmodning.

Når du har bekræftet, vil din konto og tilknyttede data blive sat til sletning. Bemærk, at behandlingen kan tage noget tid.
 

Hvis du ikke kan slette din konto via appen:

Kontakt venligst Recharge.coms kundesupport via vores Hjælpecenter. For at hjælpe os med at behandle din anmodning bedes du oplyse følgende:

* Den e-mailadresse, der blev brugt til at afgive din/dine ordre(r)
* Eventuelle andre e-mailadresser, du måtte have brugt, da konti er knyttet til e-mailadresser
* Dit seneste ordrenummer
* Den anvendte betalingsmetode
 

Vigtig information:

Inden du indsender din anmodning, skal du nøje gennemgå alle vilkår og betingelser vedrørende sletning af konto og fjernelse af data. Sletning af din konto betyder, at du mister adgangen til din ordrehistorik og andre tilknyttede oplysninger.

Visse data skal muligvis opbevares af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager, efter at din konto er slettet. Se Recharge.coms privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Sletning af konto er generelt irreversibel. Sørg for, at du har gemt alle oplysninger, du måtte have brug for, inden du fortsætter.


Translated with DeepL.com (free version)


Var denne artikel en hjælp?
Vil du kontakte os?
Vi er altid klar til at hjælpe. Send os en besked, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.