Hur avregistrerar jag mig från ert nyhetsbrev?

Vi skulle tycka att det var mycket tråkigt om du lämnade oss! Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nyheterna om våra produkter. Du kan även erhålla rabatter på dina beställningar och ta del av våra gåvoutskick.

Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig genom att klicka på länken ”Avregistrering” längst ner i nyhetsbrevet.

Var denna artikel användbar?
Vill du kontakta oss?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss till dig inom 3 arbetsdager.

Hur avregistrerar jag mig från ert nyhetsbrev?

Vi skulle tycka att det var mycket tråkigt om du lämnade oss! Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nyheterna om våra produkter. Du kan även erhålla rabatter på dina beställningar och ta del av våra gåvoutskick.

Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig genom att klicka på länken ”Avregistrering” längst ner i nyhetsbrevet.