Hur lång tid tar det att få min kod?

När vi har bekräftat din betalning får du din produkt inom 30 sekunder. Du får alltid ett e-postmeddelande med din kod och instruktioner om hur du löser in den. För vissa produkter visas din kod på skärmen omedelbart efter att du har betalat.

Fortfarande inte fått din kod via e-post?
Se till att du först kontrollerar din skräppostlåda och kontakta därefter vår kundtjänst.

Observera: För vissa produkter (såsom att ladda telefonkort) tar det leverantören några minuter att ladda upp ditt nya saldo efter att du har fyllt på. Detta tar vanligtvis högst 15 minuter.