Hur använder jag min digitala kod?

Lös in din digitala kod genom att följa instruktionerna du fått via e-post. Du får instruktionerna tillsammans med den digitala koden.

Instruktioner för hur du använder koden finns även på den specifika produktsida där du köpte koden.
1. Gå till Recharge.com.
2. Längst upp på sidan visas en rad kategorier som din produkt ingår i.
3. Välj produktsidan där du köpte koden.
4. På den här sidan finns instruktioner om hur du använder din kod.

Behöver du hjälp?
Om du fortfarande behöver hjälp efter att du har följt stegen ovan kan du kontakta vår kundtjänst.