Instant digital delivery
Trusted by millions
Pay safely and securely

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur säkra är dina betalningar?

Din integritet och säkerhet är mycket viktiga, därför är våra betalningsmetoder säkra. Vår webbplats är krypterad med ett https-certifikat och använder en 256-bitars SSL-anslutning. Detta säkerställer en säker miljö för dina betalningar och gör det möjligt för dig att betala på nätet utan att du behöver oroa dig!
Läs mer om detta i vår integritetspolicy.


Var denna artikel användbar?
Vill du kontakta oss?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss till dig inom 1 arbetsdag.

Hur säkra är dina betalningar?

Din integritet och säkerhet är mycket viktiga, därför är våra betalningsmetoder säkra. Vår webbplats är krypterad med ett https-certifikat och använder en 256-bitars SSL-anslutning. Detta säkerställer en säker miljö för dina betalningar och gör det möjligt för dig att betala på nätet utan att du behöver oroa dig!
Läs mer om detta i vår integritetspolicy.


Var denna artikel användbar?
Vill du kontakta oss?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss till dig inom 1 arbetsdag.