Jag har inte fått någon kod

När du har lagt din beställning ska du få ett bekräftelsemeddelande som innehåller din kod. E-postmeddelandet bör komma inom 1 minut. Om detta inte sker, kontrollera din skräppostlåda.

Fortfarande inte fått din kod?
Följ dessa steg för att få din saknade kod:
1. Skicka din kod på nytt genom att klicka här.
2. Visas inget e-postmeddelande när du klickar på länken ovan? Du kan ha angett fel e-postadress eller så är det ett tekniskt fel. Om så är fallet, kontakta oss så hjälper vi dig.