Vad gör jag om mitt kort debiteras två gånger?

Om ditt kontoutdrag visar att du har debiterats två gånger bör du först kontrollera att referensnumren på ditt kontoutdrag är desamma.

Ja, referensnumren är desamma
Om referensnumren på ditt kontoutdrag är desamma bör du kontakta oss och informera oss om detta.

Nej, referensnumren är två olika nummer
Det betyder att du har lagt två separata beställningar. Du har fått två e-postmeddelanden med bekräftelse på dina beställningar (kontrollera din skräppostlåda) med två unika nummer.