Umiddelbar digital levering
Tillit fra millioner av kunder
Trygg og sikker betaling

Hva trenger du hjelp til?

Jeg klarte ikke å fylle på mobilsaldoen min

Har du mottatt en e-post der det står at påfyllingen av mobilsaldoen mislyktes? Først ber vi deg om å kontrollere informasjonen du oppga da du bestilte:

  • Er nummeret du ga oss fremdeles aktivt?
  • Er det et nummer som bruker kontantkort?
  • Har du valgt riktig leverandør?

Hvis du svarte ja på alle spørsmålene ovenfor, ber vi deg ta kontakt med oss. Vi finner ut hva som har skjedd, og sørger for at du kan bruke mobilsaldoen din så raskt som mulig.


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.

Jeg klarte ikke å fylle på mobilsaldoen min

Har du mottatt en e-post der det står at påfyllingen av mobilsaldoen mislyktes? Først ber vi deg om å kontrollere informasjonen du oppga da du bestilte:

  • Er nummeret du ga oss fremdeles aktivt?
  • Er det et nummer som bruker kontantkort?
  • Har du valgt riktig leverandør?

Hvis du svarte ja på alle spørsmålene ovenfor, ber vi deg ta kontakt med oss. Vi finner ut hva som har skjedd, og sørger for at du kan bruke mobilsaldoen din så raskt som mulig.


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.