Hvor lang tid tar det å motta koden min?

Så fort vi har bekreftet betalingen din, vil du motta produktet ditt innen 30 sekunder. Vi vil alltid sende deg en e-post med koden din og instruksjoner for hvordan du løser den inn. For noen av produktene vil koden dukke opp på skjermen umiddelbart etter at du har betalt.

Har du fremdeles ikke mottatt koden på e-post?
Sjekk søppelpostmappen din først, og ta kontakt med kundestøtten vår om nødvendig.

Merk: Leverandører av produkter, som for eksempel kontantkort, bruker et par minutter på å laste opp den nye saldoen din etter at du har fylt på. Dette tar vanligvis maksimalt 15 minutter.