Hvordan bruker jeg den digitale koden min?

Løs inn koden ved å følge instruksjonene vi sendte deg på e-post. Du mottar instruksjonene sammen med den digitale koden.

Du finner også forklaringer på hvordan du bruker koden på den spesifikke nettsiden du kjøpte koden fra.

1. Gå til Recharge.com.
  2. På toppen av siden finner du flere kategorier. Koden din faller inn under én av disse kategoriene.
  3. Velg produktsiden som du kjøpte koden fra.
  4. Du finner en forklaring på hvordan du bruker koden på denne siden.

Trenger du hjelp?
Hvis du fremdeles trenger hjelp etter å ha fulgt trinnene over, kan du ta kontakt med kundestøtten vår.