Umiddelbar digital levering
Tillit fra millioner av kunder
Trygg og sikker betaling

Hva trenger du hjelp til?

Hvor sikker er betalingen?

Personvernet og sikkerheten din er viktig for oss. Derfor er betalingsmåtene våre sikre. Nettstedet vårt er kryptert med et https-sertifikat, og bruker en 256-bit SSL-tilkobling. Det sørger for et trygt miljø for betalingene dine, og lar deg betale på nettet uten at du må bekymre deg.

Du kan lese mer om dette i personvernerklæringen vår.


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.

Hvor sikker er betalingen?

Personvernet og sikkerheten din er viktig for oss. Derfor er betalingsmåtene våre sikre. Nettstedet vårt er kryptert med et https-sertifikat, og bruker en 256-bit SSL-tilkobling. Det sørger for et trygt miljø for betalingene dine, og lar deg betale på nettet uten at du må bekymre deg.

Du kan lese mer om dette i personvernerklæringen vår.


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.