Umiddelbar digital levering
Tillit fra millioner av kunder
Trygg og sikker betaling

Hva trenger du hjelp til?

Hvordan håndterer dere personopplysningene mine?

Det er veldig viktig å beskytte personopplysninger i en verden der alt er tilgjengelig på nettet. For oss er dette spesielt viktig, og derfor har vi formulert en personvernerklæring der vi nøyaktig beskriver hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør dette og hva vi bruker dem til.

Les personvernerklæringen


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.

Hvordan håndterer dere personopplysningene mine?

Det er veldig viktig å beskytte personopplysninger i en verden der alt er tilgjengelig på nettet. For oss er dette spesielt viktig, og derfor har vi formulert en personvernerklæring der vi nøyaktig beskriver hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør dette og hva vi bruker dem til.

Les personvernerklæringen


Var denne siden nyttig?
Vil du ta kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en melding, så svarer vi innen 1 virkedag.