Jeg tror jeg har blitt svindlet. Hva bør jeg gjøre?

Sørg for at du anmelder svindelen til politiet og kontakter banken din umiddelbart. Svindel utføres av kriminelle tredjepartsnettsteder og individuelle svindlere. Vi tar svindel alvorlig, og ber alle kunder om å ta kontakt med oss direkte hvis de mistenker svindel. Når du rapporterer svindel, hjelper du oss med å stoppe den, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg i tilfelle du blir offer for svindel.

I mellomtiden jobber vi hardt for å beskytte nettstedet vårt og de millionene av kunder vi leverer tjenester til hver dag.