Hva gjør jeg hvis kortet mitt blir belastet to ganger?

Hvis kontoutskriften viser at du ble belastet to ganger, ber vi deg om å sjekke om referansenumrene til belastningene er de samme.

Referansenumrene er like
Hvis referansenumrene er like, ber vi deg ta kontakt med oss med begge referansenumrene.

Referansenumrene er forskjellige
Dette betyr at du har lagt inn to separate bestillinger. Du mottok to ordrebekreftelser på e-post (sjekk søppelpostmappen din) med to unike koder.