Jeg har ikke fået min kode. Hvad nu?

Når du har gennemført din ordre, sender vi en bekræftelsesmail til den adresse, du angav ved kassen. E-mailen skulle gerne komme inden for ét minut.

Den er ikke i min indbakke. Hvad skal jeg gøre?
Vi anbefaler at tjekke din spam-mappe først.

Hvis du efter at have tjekket din spam-mappe stadig ikke har modtaget din kode:
Du indtastede muligvis en forkert e-mailadresse, da du afgav ordren. Bare rolig – det kan ske for enhver! Kontakt os, så vi kan hjælpe med at finde din ordre.

I meget sjældne tilfælde kan der være opstået et teknisk problem, som har forsinket afsendelsen af din ordre. Hvis din ordre stadig ikke er ankommet efter 24 timer, bedes du‹kontakte os, så vi kan undersøge sagen og hjælpe med at løse pro‹emet.