Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvorfor kan jeg se et firma, som jeg ikke genkender, på mit kontoudtog?

Vi har forskellige forretningsenheder, der går under forskellige navne. Derfor kan du muligvis se et af følgende navne på dit kontoudtog, når du køber en kode via Recharge.com:

  • Top Up B.V.
  • Recharge B.V.
  • Rapido.

Bare rolig: det er alle sammen os!


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvorfor kan jeg se et firma, som jeg ikke genkender, på mit kontoudtog?

Vi har forskellige forretningsenheder, der går under forskellige navne. Derfor kan du muligvis se et af følgende navne på dit kontoudtog, når du køber en kode via Recharge.com:

  • Top Up B.V.
  • Recharge B.V.
  • Rapido.

Bare rolig: det er alle sammen os!


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.