Jeg har bestilt en kode til den forkerte telefonudbyder

Vi er kede af at høre, at du har købt det forkerte produkt eller forudbetalte kredit. Desværre kan vi ikke tage din kode tilbage eller bytte den til en anden kode. Så snart en kode er blevet synlig for nogen, kan den ikke sælges igen. Det skyldes, at vi ikke er i stand til at afgøre, om koden allerede er blevet brugt nu, eller om den vil blive brugt i fremtiden. Den bedste sammenligning for dette er en traditionel kode købt i en butik, hvor bagsiden er skrabet af, så man kan se koden. Et sådant kort kan ikke videresælges i en butik.