Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Jeg kunne ikke optanke taletid

Har du modtaget en e-mail, der siger, at din optankning mislykkedes? Dobbelttjek først de oplysninger, du angav, da du afgav ordren:

- Er det indtastede nummer stadig aktivt?
- Er det et forudbetalt nummer?
- Valgte du det rigtige telefonselskab?

Hvis alt ovenstående er korrekt, bedes du kontakte os. Vi finder ud af, hvad der skete, og sørger for at du kan bruge din taletid eller dine data så hurtigt som muligt.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 3 hverdage.

Jeg kunne ikke optanke taletid

Har du modtaget en e-mail, der siger, at din optankning mislykkedes? Dobbelttjek først de oplysninger, du angav, da du afgav ordren:

- Er det indtastede nummer stadig aktivt?
- Er det et forudbetalt nummer?
- Valgte du det rigtige telefonselskab?

Hvis alt ovenstående er korrekt, bedes du kontakte os. Vi finder ud af, hvad der skete, og sørger for at du kan bruge din taletid eller dine data så hurtigt som muligt.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 3 hverdage.