Hvor lang tid tager det at få min kode?

Så snart vi bekræfter din betaling, modtager du dit produkt inden for 30 sekunder. Du får altid en e-mail med din kode og instruktioner om, hvordan du indløser den. For nogle produkter vises din kode på skærmen, så snart du har betalt.

Har du stadig ikke modtaget din kode via e-mail?
Sørg for at tjekke din spammappe først og derefter kontakte vores kundeserviceteam.

Bemærk: for nogle produkter (som telefonkredit) skal leverandøren bruge et par minutter på at uploade din saldo, når du har tanket din kredit. Dette tager normalt maksimalt 15 minutter.