Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Jeg har købt en kode til den forkerte region

Tror du, at du har købt en kode til en anden region end den, du bor i? Kontakt vores kundeserviceteam, så de kan se, om udbyderen tillader os at ændre din kode.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 3 hverdage.

Jeg har købt en kode til den forkerte region

Tror du, at du har købt en kode til en anden region end den, du bor i? Kontakt vores kundeserviceteam, så de kan se, om udbyderen tillader os at ændre din kode.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 3 hverdage.