Hvordan bruger jeg min digitale kode?

Indløs din digitale kode ved at følge de instruktioner, du modtog via e-mail. Du modtager instruktionerne sammen med den digitale kode.

Du kan også finde instruktioner om, hvordan du bruger din kode ved at gå til den specifikke produktside, hvor du købte koden.

1. Gå til Recharge.com.
2. Øverst på siden er der et udvalg af kategorier, som dit produkt falder ind under.
3. Vælg den produktside, hvor du købte koden fra.
4. Du finder vejledningen til, hvordan du bruger din kode på denne side.

Har du brug for hjælp?

Hvis du stadig har problemer efter at have fulgt ovenstående trin, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam.