Jeg har købt det forkerte produkt

Vi er kede af at høre, at du har købt den forkerte kode. Desværre kan en kode ikke sælges igen, så snart du har modtaget den. Det skyldes, at vi ikke er i stand til at afgøre, om koden allerede er blevet brugt nu, eller om den vil blive brugt i fremtiden. Den bedste sammenligning for dette er en traditionel kode købt i en butik, hvor bagsiden er skrabet af, så man kan se koden. Et sådant kort kan ikke videresælges i en butik.