Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvor sikre er dine betalinger?

Dit privatliv og din sikkerhed er meget vigtig, og derfor er vores betalingsmetoder sikre. Vores hjemmeside er krypteret med et https-certifikat og bruger en 256-bit SSL-forbindelse. Dette sikrer et sikkert miljø for dine betalinger, så du kan betale online uden bekymring! Læs mere om det i vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvor sikre er dine betalinger?

Dit privatliv og din sikkerhed er meget vigtig, og derfor er vores betalingsmetoder sikre. Vores hjemmeside er krypteret med et https-certifikat og bruger en 256-bit SSL-forbindelse. Dette sikrer et sikkert miljø for dine betalinger, så du kan betale online uden bekymring! Læs mere om det i vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.