Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Jeg har ved et uheld optanket det forkerte telefonnummer

Hvis det indtastede nummer findes, er det desværre for sent at fortryde optankningen, og det sker automatisk på det angivne telefonnummer.

Har du indtastet et ikke-eksisterende nummer?

I så fald modtager du en e-mail, der informerer dig om, at din ordre mislykkedes. I denne e-mail kan du direkte anmode om en refusion for din ordre.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Jeg har ved et uheld optanket det forkerte telefonnummer

Hvis det indtastede nummer findes, er det desværre for sent at fortryde optankningen, og det sker automatisk på det angivne telefonnummer.

Har du indtastet et ikke-eksisterende nummer?

I så fald modtager du en e-mail, der informerer dig om, at din ordre mislykkedes. I denne e-mail kan du direkte anmode om en refusion for din ordre.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.