Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan håndterer I mine personlige oplysninger?

I en digital verden er beskyttelsen af personlige oplysninger meget vigtig. Vi tager det meget alvorligt. Derfor har vi udarbejdet en politik for beskyttelse af personlige oplysninger, hvor vi præcist beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi gør det, og til hvilke formål vi bruger dem.

Læs politik for beskyttelse af personlige oplysninger


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvordan håndterer I mine personlige oplysninger?

I en digital verden er beskyttelsen af personlige oplysninger meget vigtig. Vi tager det meget alvorligt. Derfor har vi udarbejdet en politik for beskyttelse af personlige oplysninger, hvor vi præcist beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi gør det, og til hvilke formål vi bruger dem.

Læs politik for beskyttelse af personlige oplysninger


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.