Jeg tror, jeg er blevet snydt. Hvad kan jeg gøre?

Sørg for at anmelde svindlen til politiet, og kontakt straks din bank. Svindel udføres af kriminelle tredjepartswebsteder og bedrageriske personer. Vi tager anmeldelser om svindel meget alvorligt og råder alle til at [kontakte os direkte](link), når der er mistanke om svindel. Anmeldelse af svindel hjælper os med at spore og stoppe det, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med din sag.

I mellemtiden vil vi fortsætte med at arbejde hårdt for at beskytte vores hjemmeside og de millioner af kunder, vi betjener hver dag.