Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Jeg har ikke fået min kode

Når du har gennemført din ordre, modtager du en bekræftelses-e-mail med din kode. E-mailen ankommer inden for 1 minut. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du tjekke din spammappe.

Har du stadig ikke fået din kode?
Du har muligvis angivet en forkert e-mailadresse, eller også er der opstået en teknisk fejl. I så fald [kan du kontakte os](link) for at få hjælp.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Jeg har ikke fået min kode

Når du har gennemført din ordre, modtager du en bekræftelses-e-mail med din kode. E-mailen ankommer inden for 1 minut. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du tjekke din spammappe.

Har du stadig ikke fået din kode?
Du har muligvis angivet en forkert e-mailadresse, eller også er der opstået en teknisk fejl. I så fald [kan du kontakte os](link) for at få hjælp.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.