Hvad skal jeg gøre, hvis beløbet trækkes to gange fra mit kort?

Hvis dit kortudtog viser, at du er blevet debiteret to gange, skal du først kontrollere, om dine referencenumre på dit kontoudtog er de samme.

Ja, mine referencenumre er de samme

Hvis dine referencenumre på dit kontoudtog er de samme, bedes du [kontakte os](link) og oplyse begge referencenumre.

Nej, mine referencenumre er forskellige

Det betyder, at du har afgivet to separate ordrer. Du har modtaget to ordrebekræftelser via e-mail (tjek din spammappe) med to unikke koder.