Øjeblikkelig digital levering
Betroet af millioner
Betal trygt og sikkert

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvorfor opkræver I et servicegebyr?

For at dække omkostningerne ved at tilbyde et sikkert onlinekøb og et kundeserviceteam, der kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Servicegebyr eller ej?

Hvert produkt er forskelligt i forhold til kravet om servicegebyrer. For at gøre det så gennemsigtigt som muligt viser vi prisen i din indkøbskurv.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.

Hvorfor opkræver I et servicegebyr?

For at dække omkostningerne ved at tilbyde et sikkert onlinekøb og et kundeserviceteam, der kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Servicegebyr eller ej?

Hvert produkt er forskelligt i forhold til kravet om servicegebyrer. For at gøre det så gennemsigtigt som muligt viser vi prisen i din indkøbskurv.


Var denne artikel til hjælp?
Vil du i kontakt med os?
Vi hjælper gerne. Send os en besked, så vender vi tilbage inden for 1 hverdag.